Den cyklostezky Ohře v sobotu na Krajince

Další ročník oblíbeného Dne cyklostezky Ohře se bude konat v sobotu 8. června od 11:00 do 16:30 na Krajince v Chebu. 

Den cyklostezky Ohře je akcí Karlovarského kraje, která vždy přiláká velké množství milovníků cyklistiky všech výkonnostních úrovní. V letošním roce se uskuteční v sobotu 8. června v prostorech Krajinky v Chebu. Kromě tradičního programu se mohou návštěvníci těšit také na závod terénních kol a přeshraniční setkání s Cykloregionem česko-bavorské lázně.      

Těšit se můžete na cyklistický závod pro všechny věkové kategorie (bližší informace a registrace do pátku 7. června ZDE), koncerty (kapely H2O, ŠpuntQaně a Muzika občas), přeshraniční setkání nebo přehlídku retrokol! Vstup na akci i startovné závodu jsou zdarma.

Program dne zahájí závod horských kol XCO MTB. V 10 hodin bude u atletického stadionu na levém břehu řeky spuštěna registrace a výdej startovních čísel. Zájemci o účast v závodu se mohou již nyní přihlašovat. Přesné informace a propozice závodu naleznou na oficiálních stránkách závodního týmu PROFI SPORT CHEB, z. s.: https://cyklistikacheb.cz/. Start závodu je naplánován na 11. hodinu. Startovné je zdarma.          

Samotný program Dne cyklostezky Ohře bude zahájen ve 12 hodin, kdy vystoupí skupina H2O, následovat bude vyhlášení výsledků a tombola pro účastníky závodu. Ve 13 hodin začne setkání s občany Cykloregion česko-bavorské lázně, od 13:30 hodin se pak postupně na pódiu vystřídají skupiny ŠpuntQaně, opět H2O a Muzika občas. V rámci doprovodného programu se mohou návštěvníci těšit na společnost Kolofix, kde si budou moci nechat zdarma seřídit kolo, chybět nebude již tradiční handbike a Cesta za snem, velocipedisté z Ostrova se svými retrokoly, stánek destinační agentury Živý kraj a stánek Eurocentra Karlovy Vary. Program potrvá do 16:30 hodin.   

Zdroj a foto: Město Cheb

, , , ,
 Upozornění
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Populární
Vložená zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře